درباره وبلاگ


نجوم را بیاموزید ولی فقط برای شناخت بهتر خداوند ............
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 53
بازدید دیروز : 438
بازدید هفته : 642
بازدید ماه : 1091
بازدید کل : 129947
تعداد مطالب : 1119
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1

نگاهی به فراسوی آسمان




 
پس از سپری کردن بیش از هشت ماه سفر در اعماق فضا، مریخ نورد «کنجکاوی» سرانجام فردا به مریخ رسیده و آماده فرود بر سطح سیاره سرخ می‌شود.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) تا کنون 14 تلاش برای فرود بر سطح سیاره مریخ توسط سازمان های فضایی مختلف صورت گرفته گه تنها شش مأموریت با موفقیت همراه بوده است.



ادامه مطلب ...


دو شنبه 16 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

رییس پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان گفت: 935 مقاله علمی در چهارمین کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو(ICNN2012) ارائه می شود.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، دکتر مصطفی زاهدی فرد تعداد مقالات رسیده اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاههای سراسر کشور و همچنین کشورهای خارجی از زمان فراخوان به این کنگره را دو هزار و 156 مقاله ذکر کرد و اظهار داشت: پس از بررسی هیات داوران، 935 مقاله برای ارائه در روز برگزاری کنگره انتخاب شد.



ادامه مطلب ...


دو شنبه 16 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

سیاره مشتری که صورت فلکی ثور را در مسیر دایره البروج طی می کند تا پایان مردادماه میهمان آسمان است و تا طلوع خورشید می توان آن را رصد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سیاره مشتری یا برجیس بزرگترین سیاره سامانه خورشیدی است. از نظر فاصله از خورشید، این سیاره پنجمین سیاره بعد از تیر، ناهید، زمین و بهرام است. مشتری گوی غول پیکری از مخلوط گاز و مایع است. سطح این سیاره از ابرهای ضخیم زرد، قرمز، قهوه ای و سفید رنگ پوشیده شده است.
این سیاره منظومه خورشیدی دارای 63 قمر است که ۱۶ قمر آن قطری بیش از ۱۰ کیلومتر دارند. "آیو"، "اروپا"، "گانیمد" و "کالیستو"از مهمترین قمرهای مشتری است. این چهار قمر به قمرهای گالیله ای مشهور هستند؛ چراکه گالیله این چهار جرم آسمانی را در سال ۱۶۱۰ به وسیله اولین تلسکوپ کشف کرد.



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 0برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

  محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان استان همدان موفق به طراحی و ساخت نانولباس هوشمندی با قابلیت ثبت و ارسال اطلاعات پارامترهای حیاتی بدن انسان شدند که به گفته آنها از خاصیت خود تمیز شوندگی نیز برخوردار است.
حمید بادامی نجات که با همکاری پیمان سرحدی دیگر عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد دانشگاهی تویسرکان موفق به ابداع این لباس شده اند در گفت‌وگو با خبرنگار «فناوری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: این لباس در واقع یک کاپشن از جنس نانومواد است که قابلیت تمیز شوندگی دارد. بر روی این لباس سنسورهایی تعبیه شده که پارامترهای حیاتی و محیطی بدن مانند ضربان قلب، نبض، دما، رطوبت، فشار خون و موقعیت جغرافیایی را به کیت‌های کوچکی که بر روی لباس تعبیه شده می‌فرستد.

 



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

سازمان ملی هوا-فضای آمریکا، ناسا، سه شرکت خصوصی را برای طراحی نسل جدید سفینه های فضایی انتخاب کرده است.
شرکت های اسپیس اکس، بوئینگ و سیئرا نوادا قرار است فضاپیماهای جایگزین ناوگان شاتل های ناسا را طراحی کنند.
ناسا این شرکت ها را از میان فهرستی از موسسه های آمریکایی و اروپایی انتخاب کرده است.

 



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

  نخستین ماهواره خانگی دست‌ساز ماه دسامبر آینده به فضا پرتاب خواهد شد.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سونگ هو- جونگ، هنرمند اهل کره جنوبی سال‌ها وقت صرف ساخت قمر مصنوعی DIY خود کرده است. ماهواره وی از قطعات الکترونیکی ساخته شده است.
گفته می‌شود این نخستین ماهواره‌ ای است که به طور کامل توسط یک شخص منفرد ساخته شده است.

 



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

یافته های جدید محققان مرکز تحقیقات هسته‌یی اروپا(سرن)، مهر تاییدی بر شواهد کشف ذره گریزان بوزون هیگز است.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نتایج جدید به دست آمده از برخورددهنده بزرگ هادرونی نشان داده که جستجو برای ذره بوزون هیگز که تصور می‌شود جرم تمام مواد را تامین کرده و انسجام جهان را در دست دارد، واقعا به پایان رسیده است
یک تیم از محققان سرن در بررسی شواهد ذره هیگز به یک سطح قطعیت 5.9 سیگما در مورد وجود این ماده رسیدند که به معنای احتمال یک در 550 میلیون عدم وجود بوزون هیگز و اتفاقی بودن آمار است.

 



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

محققان دانشگاه زوریخ با همکاری یک دانشمند ایرانی برای اولین بار موفق به تعیین بار نانوذرات به طور مستقیم شدند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نصیرالدین مجرد، محقق آزمایشگاه شیمی فیزیک دانشگاه زوریخ با همکاری پروفسور مدهاوی کریشنان موفق به ابداع شیوه جدیدی برای اندازه‌گیری ذرات و همچنین بار الکتریکی آنها برای اولین بار در جهان شدند.



ادامه مطلب ...


جمعه 13 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

 
  پژوهشگران آمریکایی و آلمانی روش جدیدی برای تصویربرداری دقیق سه بعدی از مولکول‌ها یافتند که با استفاده از آن می‌توان شکل هندسی پیوندهای شیمیایی را اندازه‌گیری و تغییرات پیوندها را در طول واکنش شیمیایی مشاهده کرد.
به گزارش سرویس فناوری ایسنا، یک تیم تحقیقاتی به رهبری «ویلیام مک‌کردی» از آزمایشگاه ملی لورنس با همکاری «دیویس» از دانشگاه کالیفرنیا و «آلن لاندر» از دانشگاه «اوبورن» روشی یافته‌اند که با استفاده از آن می‌توان از مولکول‌های متان تصویربرداری کرد، آنها این روش را طیف‌سنجی مومنتوم یون هدف سخت یا «COLTRIMS» نام گذاری کردند.
در این روش مقداری گاز متان یونیزه شده به داخل مخزن شناسایی وارد می‌شود. در این مخزن پالس‌هایی از پرتوهای اشعه ایکس سینکورتون با انرژی بالا تابیده می‌شود. این پالس‌ها بنحوی برنامه‌ریزی شده‌اند که بطور میانگین یک مولکول متان با هر پالس مورد برخورد قرار می‌گیرد.



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

 
موتور جدید سوخت اکسیژن مایع و نفت سفید برای نسل جدید موشک «لانگ مارچ-5» با موفقیت در شمال غرب چین مورد آزمایش قرار گرفت.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برنامه بلند مدت چین در حوزه فضایی شامل سفر و فرود بر سطح ماه به وسیله فضاپیمای Change-3، احداث ایستگاه دائم فضایی تا سال 2020 میلادی و میزبانی ماهواره های مختلف برای طراحی سیستم اختصاصی موقعیت یاب جهانی (GPS) به منظور کاهش وابستگی به سیستم GPS آمریکا اعلام شده است.
از سال گذشته چین برنامه ای برای پرتاب 100 موشک و 100 ماهواره تا سال 2015 میلادی را آغاز کرده است و تنها در سال گذشته 20 مأموریت پرتاب با موفقیت انجام شده است.
این کشور پس از پرتاب موفقیت آمیز فضاپیمای «شنژو-9» و مراحل اتصال به ماژول آزمایشگاه فضایی در ماه ژوئن، قصد دارد برنامه فضایی خود را با شتاب بیشتری پیگیری کند.
موتور جدید 120 تنی سوخت اکسیژن مایع (LOX) و نفت سفید با سرعت 20 هزار دور در دقیقه و در دمای سه هزار درجه سانتیگراد به مدت 200 ثانیه مورد آزمایش قرار گرفت. این موتور بسیار پر قدرت تر از موتورهای 75 تنی موشک «لانگ مارچ-2F» است که فضاپیمای «شنژو 9» را به فضا منتقل کرد.
محققان امیدوارند تا سال 2014 میلادی از نسل جدید موشک «لانگ مارچ-5» با موتور جدید در مأموریت های فضایی استفاده کنند.



چهار شنبه 11 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان